CZ | SK | EN
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering
  • 100% Chef - molekulárnej gastronómie, suchý ľad, catering

Produkty 100% Chef

100% chef katalógy

Aladin – udiarne

Aladin je kolekcia inovatívnych udiarní a infúzerov vlastnej výroby. Tie umožňujú instantné ochutenie vyudením alebo aromatizáciou priamo pred hosťom, alebo udenie väčšieho množstva pokrmov v kuchyni.

Kamenné podstavce

Dosky, misky, nádoby a kamenné podstavce vytesané z čistého mramoru z Macael. Všetky kusy sú jedinečné: sú vyrezávané a leštené na poskytnutie jedinečného zážitku našim zákazníkom. Našu rozsiahlu ponuku je možné prispôsobiť akejkoľvek veľkosti alebo farbe podľa vášho výberu vo veľmi krátkej výrobnej dobe a minimálnom množstve.

Noon – Sous Vide & Vaccum

Noon je výsledok kolektívnej spolupráce stoviek kuchýň po celom svete. Toto úsilie nám umožnilo rozvíjať najmodernejšiu generáciu zariadení, dizajnu a príslušenstva pre nízkoteplotné varenie.

Exkluzívne navrhnutý tak, aby všetky inovácie nevyhnutne spĺňali a prispôsobili sa potrebám všetkých kuchýň. Noon je navrhnutý pre varenie s presnosťou vákuovo balených potravín, pasterizovaných skôr varených potravín alebo regeneráciu akýchkoľvek potravín s absolútnym bezpečím a pohodlím, naviac k naprogramovanému pečeniu s vysokou mierou regulácie teploty a presnosti.

Příslušenstvo k sifonom

Sublime Porcelain

Kreácie ďaleko od tradičného riadu s minimalistickými líniami. Individuálna podpora k prezentácii posledných výtvorov tých najnáročnejších kuchárov. Inšpirované z pôvodných tvarov prírody, pokrm môže byť predložený vo svojej originálnej podobe, ale transformovaný do porcelánovej nádoby.

Mediterranean a Canibal, dve kolekcie, ktoré určite neponechajú vašich hostí ľahostajnými.

Sklenené koncepty

Exkluzívny a plne prispôsobiteľný v malom množstve s nekonečnými možnosťami. Ideálne pre textúrované koktaily, alebo pre použitie so suchým ľadom. Odolný voči horákom, dusíka, a všetkému, čo si možno predstaviť!

Varné sklo (tvrdé boritokremičité sklo alebo borokremičité sklo) je také sklo, ktoré je odolné voči vysokým teplotám pri priamom zahrievaní, zároveň ide o tvrdé sklo, ktoré je aj vysoko chemicky odolné (koroziodolné). Jeho zloženie a vlastnosti definuje štátna norma STN ISO 3585.

Používa sa najmä pre výrobu laboratórneho skla, bežne používané je predovšetkým vo všetkých typoch laboratórií. Ďalej je používané pre rôzne technologické časti v priemysle v oblasti chémie a petrochémie, v poľnohospodárstve a potravinárstve, v energetike, v metalurgii a strojárstve, v zdravotníctve a farmácii, v školstve a vede (napríklad v mikrobiológii).

V domácnostiach je využívané najmä vo forme varného riadu ako sú rôzne zapekacie misy a misky, varné kanvice a nádoby pre chemicky konzervované potraviny (obalové poháre – napríklad nádoby pre pikantné horčicu).

Catering

Chytré prezentácie.

3D Formy

Formy rôznych tvarov, od rúžov, koulí, lízatiek, po guľaté a hranaté tvary.

Strojové koncepty

Stroje a vychytávky ktoré podporia Vašu kreativitu a oslní Vašich hostí.

Dusík a suchý ľad

Čo je to suchý ľad? Suchý ľad je pevná forma oxidu uhličitého alebo CO2. To sa získa znížením tlaku a teploty kvapalného CO2 riadeným spôsobom, čo umožňuje zmenu CO2 do čisto bieleho snehu. Tento sneh môže byť použitý tak ako je, alebo môže byť lisovaný do formy tabliet alebo paliet o rôznych priemeroch.

Suchý ľad sa používa v potravinárskom priemysle na chladenie a prepravu potravín, ktoré by mali byť udržiavané pri nízkych teplotách, bez toho, aby boli vystavené vlhkosti.

Avšak, v avantgardnej kuchyňi je suchý ľad všeobecne používaný pre vizuálne efekty, alebo aromatizáciu, taktiež k zaúdeniu drinkov, nápojov sýtených oxidom uhličitým, perlivým reakciám, pôsobivým prezentáciám na rauty, atď.

Výroba suchého ľadu je rýchla, jednoduchá a bezpečná, a nevyžaduje prílišné vybavenie. Možno s ním manipulovať bez rizika, a je bez zápachu a chuti.